pixel

City Hub - Your green connection City Hub - Your green connection

  • Bel ons
  • 088 - 24 89 482

Waarom City Hub

  • vinkje Voordelig
  • vinkje Altijd toegang
  • vinkje Logistiek geregeld

Bel ons: 088 - 24 89 482

Over ons

City Hub - Green Transport

City Hubhoudt van efficiënte oplossingen

Daarom bieden we externe magazijnen voor bedrijven, helpen we met voorraadbeheer en kunnen we groen stadstransport regelen. Wat de logistieke vraag dus ook is, City Hub heeft altijd een slimme oplossing!

Duurzaam denken en doen

Duurzaam denken én doen

Onze visie is ontstaan vanuit duurzaamheid. Omdat er steeds meer online wordt besteld, lopen stadscentra vaker en sneller vol met halfvolle bestelbusjes, die allemaal op tijd de bestelde producten willen bezorgen. Dit zorgt niet alleen voor verkeersopstoppingen en een hoop irritatie, maar ook voor ontzettend veel onnodige luchtverontreiniging. Daarom heeft City Hub handige distributiecentra aan de rand van steden, waar alle verschillende bestellingen worden verzameld en met slechts één groen transportmiddel het centrum in worden gereden en bezorgd.

Daarnaast hebben veel bedrijven in de stad vaak weinig of veel te dure opslagruimte. Bij City Hub kunt u spullen of magazijnvoorraad goedkoop en veilig stallen. We vragen geen langlopende contracten en u kunt kiezen uit opslagboxen in allerlei verschillende maten. Kortom, efficiënte duurzaamheid is dichterbij dan u denkt!

Mannen met een visie

Mannen met een visie

City Hub is opgericht door Gerard Gerritsen, Yourick Fokker en Jeroen van de Kraats. Door de verschillende specialismes maken we samen van elke City Hub vestiging een succes. Gerard is de self storage specialist en heeft een uitgebreid netwerk in franchising. Yourick is de bouwer, hij zorgt ervoor dat elke nieuwe vestiging een vliegende start heeft en bewaakt de operationele kwaliteit. Jeroen is de vastgoedspecialist, heeft oog voor de beste locaties en zorgt dat alles financieel soepel loopt.

Samen zetten wij ons in voor de groei van City Hub. Ons doel is om een landelijk dekkend netwerk met vestigingen van City Hub op te zetten, zodat elke middelgrote stad een eigen vestiging heeft. Om die groei aan te kunnen zijn wij altijd op zoek naar samenwerkingen met pandeigenaren en franchisers.

Groen stadstransport

Groen
stadstransport

Gaat u met ons groen op pad? Uw bestelling met de elektrische wagen of fiets in de binnenstad bezorgd.

Meer informatie >
Veilige opslag

Veilige opslag

  • Uw eigen unieke toegangscode
  • Alleen u heeft de sleutels van uw magazijn
  • Beveiligingscamera's en alarmopvolging
Meer informatie >
Pand City Hub

Pand verhuren?

Voor nieuwe vestigingen van City Hub zijn wij altijd op zoek naar geschikte panden. Het pand dat geschikt is voor City Hub is ca. 3.000 – 6.000 m2 groot, ligt centraal aan de rand van de stad, is goed bereikbaar zowel vanaf de snelweg als vanuit het centrum en is goed zichtbaar. Voldoet het pand aan deze voorwaarden? Neem dan contact op met Jeroen van de Kraats via 06 - 13 35 80 47 of stuur een e-mail naar j.vdkraats@cityhub.nl. Wij hebben ook belangstelling in overname van bestaande self storage vestigingen.

Meer informatie >